Den elektriske bilens nye ansikt

Elektrisk kjøretøyteknikk har skutt fart de senere år og har blitt morsommere, mer praktisk og rimeligere. Elektriske biler som NISSAN LEAF drives av samme type litium-ion batterier som du har i mobiltelefonen og datamaskinen. I motsetning til tidligere tiders noe fremmedartede modeller, kan dagens elektriske biler være like praktiske og romslige som ”vanlige”. Og når vi regner med bortfall av støy, vibrasjoner og høye drivstoffutgifter, har det å eie en elektrisk bil klare fordeler fremfor en bil med forbrenningsmotor.

Nissan LEAF er kåret til Car of the Year 2 år på rad.
– Romslig 5-seter
– God bagasjeplass
– 5 stjerner i Euro NCAP
– Fullpakket med teknologiske løsninger
– Utmerket kjørekomfort
– Null CO2 utslipp

Den elektriske bilens egenart

Rykkfri, morsom, komfortabel, økonomisk og miljøvennlig kjøring

Dagens NISSAN LEAF tilbyr en dynamisk akselerasjon, et dreiemoment og en motorveihastighet som matcher tradisjonelle biler med forbrenningsmotor … med et par store forskjeller: elektriske biler er mer stillegående, billigere og har INGEN miljøpåvirkning. Karosseripaneler og bedre aerodynamikk gjør kjøringen

balansert, morsom og med komforten du er vant til fra før av, med servostyring og klimaanlegg.

I dag får du dessuten elektriske biler i flere størrelser, til og med i varebile-segmentet, sånn som Nissan e-nv200.

Elektriske biler gjør livet enklere

Med elbil og nattlading (når strømmen kanskje er billigere), våkner du opp til et fullt oppladet litium-ion batteri. Det er ikke lenger behov for ikke-planlagte (og dyre) stopp på bensinstasjoner, og du spares for utslipp av skadelige gasser i garasjen når den elektriske bilen startes. Ved hjelp av smarttelefonen eller PC-en, kan du eksternt regulere bilens klimaanlegg eller starte oppladingen, så alt er klart når du er klar. På veien forteller satellittnavigasjonen deg nøyaktig hvor mye energi som kreves for å nå reisemålet og hvor de nærmeste ladestasjonene er. Noen ganger kan du til og med lade el-bilen mens du handler! Parkering er dessuten ofte gratis for elektriske kjøretøy.

Ring 67 98 18 00