Nissan LEAF er ikke bare pen å se på. Den er konstruert med tanke på hverdagen og folk flest. Den gir deg rekkevidde til å kjøre en hel dag – uten at du skal kjenne på følelsen av rekkeviddeangst.

Bilen er skapt med funksjoner som maksimerer rekkevidde. Dette gir deg mer kjøring for hver utførte lading. Dette avhenger selvfølgelig av kjørestilen din og andre forhold, men for de fleste forbrukere er en Nissan LEAF alt du trenger, uavhengig av tilgang til ladestasjon i løpet av dagen.

Rekkevidde
Ved normal kjøring er du klar til å kjøre 100-160 kilometer med et 24 kWt batteri eller 125-200 kilometer med et batteri på 30 kWt. Bilen har også som nevnt funksjoner som gjør at du kan maksimerer rekkevidde ytterligere – økomodus og b-modus. Takket være sitt regenererende bremsesystem konverterer du også noe av energien du mister hver gang du bremser til ekstra lading for batteriet.

LEAF er den desidert bestselgende elbilen her til lands. Ved årsskiftet 2015-2016 kom LEAF med oppgradert batteripakke og 25 prosent økt rekkevidde (opp fra 24 til 30 kWh bruttokapasitet).
(Kilde: Norsk elbilforening)
Økomodus

Når du aktiverer økomodus skjer det en rekke ting i bilen for å utvide rekkevidde. Innstillingen begrenser motorens utgangseffekt, stiller ned klimaanlegget og øker regenererende bremsing. Dette vil forbedre rekkevidden til bilen med opptil 10 %.

B-modus

Nissan LEAF sin funksjon B-modus tar i bruk en mer aggressiv regenererende bremsing. Når foten din forlater gassen slår funksjonen inn dersom den er aktivert og dette øker batterirekkevidden.

Full kontroll på rekkevidden

Skulle du likevel kjenne litt på frykten for å gå tom for strøm får du med Nissan Leaf en kjørerekkevidde-måler. Her har du full kontroll på hvor langt du har igjen før du må ta en pause. Denne oppdateres jevnlig basert på hvordan du kjører og hvor mye strøm du bruker. Med sin integrerte strømmåler er det også lett å ha oversikt over strømforbruket.

Ønsker du å prøvekjøre Nissan LEAF? Vi har spesialert oss på å importere nyere brukte Nissan LEAf og har alltid et stort utvalg biler. Kontakt oss for en uforpliktende prat! Ring på 67 98 18 00 eller fyll ut skjemaet nedenfor.

Ring 67 98 18 00