Hvorfor velge elbil?


Nissan LEAF er en snerten elbil med plass til hele familien. Dette populære kjøretøyet er 100% elektrisk med alt det positive dette innebærer.

Elektriske biler gjør livet enklere
Med en Nissan LEAF trenger du ikke ofre en tanke på det å fylle tanken. Med opplading over natten har du alltid full tank når du skal ut i morgentrafikken. Bilen er klar når du er klar.

Billigere i bruk
Den elektriske motoren i elbiler er svært energieffektiv. Den bruker kun en tredjedel av energien i forhold til bensin- og dieselbiler med forbrenningsmotor. Dette gjør at den er svært billig i drift.

Bråker ikke
Elektriske biler er stillegående maskiner med overraskende mye kraft. Det er ikke lenger slik at du må ofre komfort eller kjøreglede fordi du velger miljøbevisst og elektrisk. Det er ikke uten grunn at elbilen fra Nissan er Norges mest solgte elbil.

Miljøvennlig bil
Ikke bare sparer du miljøet med en Nissan elbil, også lommeboken får seg en velfortjent. Ved kjøp av en elektrisk bil slipper du mer enn å bare stoppe på bensinstasjonen for å handle drivstoff. Oljeskift og finjustering av motoren eksisterer heller ikke i Nissan Leaf sitt vokabular.

Mye penger å spare
Ved å kjøre ned landeveien i ditt elektriske kjøretøy er det potensielt mye penger å spare på en rekke områder. Forsikring, parkering og bompasseringer er ofte billigere og noen ganger helt gratis. Det er ikke feil, verken for deg eller miljøet.

Med en Nissan LEAF er det bare å trykke på knappen og kjøre lydløst mot solnedgangen. Et driftssikkert kjøretøy du kjøper med god samvittighet.

Ønsker du å prøvekjøre Nissan LEAF? Vi har spesialisert oss på å importere nyere brukte Nissan LEAf og har alltid et stort utvalg biler. Kontakt oss for en uforpliktende prat! Ring på 67 98 18 00 eller fyll ut skjemaet nedenfor.

Ring 67 98 18 00